Verkoop

VIOLEN, ALTVIOLEN, CELLI, STRIJKSTOKKEN

?Het Strijkershuis? heeft een brede collectie oude en nieuwe violen, alten, celli en strijkstokken in diverse maten en prijsklassen geschikt vanaf beginner tot professioneel gebruik.

Wij hebben nieuwe instrumenten uit o.a. Duitsland, Tjech?e en ook nieuwe hand gemaakte instrumenten uit China van hoge kwaliteit. Wij houden de standaard hoog door de vakkundigheid van Hendrik Woldring in het selecteren van de instrumenten op constructie en prijs/kwaliteit verhouding en het optuigen (kam, stapel, sleutels, halshoek, besnaren enz.) voor een optimale klank en functionaliteit.

Wij hebben bovendien diverse oudere instrumenten die ook onder de handen van Hendrik Woldring optimaal zijn opgetuigd en indien nodig uitgebreid gerestaureerd.

Wij hebben een grote voorraad strijkstokken voor de instrumenten dus ook in alle maten en prijsklassen en ook deskundig geselecteerd.

Door drukte en gebrek aan ruimte, hebben wij de verkoop van contrabassen verminderd, maar af en toe hebben wij een aantrekkelijk exemplaar in huis.

Neem a.u.b. contact met ons op voor meer informatie.

KISTEN, SNAREN, ACCESSOIRES

?Het Strijkershuis? heeft een uitgebreide voorraad kisten, foudralen, snaren, hars, schoudersteunen, kinhouders, sourdines, staartstukken, sleutelpasta, polish, fijnstemmers, eindpinnen, cello-planken, standards, stemvorken en diverse andere attributen voor strijkinstrumenten.

KISTEN EN HOEZEN voor viool, altviool, cello en bas.

O.a. de merken Gewa, Jaeger, BAM, FEL, Artimax, Winter en andere in diversen modellen en kleuren. Er is tegenwoordig zoveel keus dat het onmogelijk is alles in voorraad te hebben maar meestal hebben wij voorbeelden van de produkten die de beste prijs/kwaliteit verhouding geven. Meestal hebben wij minstens 12 verschillende cello kisten vanaf ? 300,- tot ? 1.800,- en minstens 25 verschillende vioolkisten tussen de ? 40,- en ? 900,-. Andere merken en modellen/kleuren kunnen wij natuurlijk voor u bestellen.

Foudralen/hoezen voor over een vioolkist en voor cello, voor op de rug.

Ook kisten voor strijkstokken.

SNAREN voor viool, altviool, cello, contrabas, gamba in darm, kunststof en metaal.

Voorradig van Pirastro: Oliv, Eudoxa, Obligato, Evah, Tonica, Gold, Chorda, Synoxa, Aricore, Flexocore en Chromcor.

Van Thomastik: Dominant, Infeld rood en blauw, Spirocore,Vision, Vision Titanium en Orkest.

Van Corelli: Crystal, Alliance en darm.

Van D?addario: Pro Arte, Helicore, Zyex, Kaplan

Ook:? Jargar, Larsen, Westminsten, Hill en andere merken.

HARS voor alle type Pirastro snaren, Hill,Thomastik, Bernadel, Kaplan Art Rosin, Millant-Deroux, Royal Oak, Paganini, Larsen anti-allergie, Gon Pops, Nyman, Carlsson, Geipel en vele andere.

SCHOUDERSTEUNEN o.a. Wolf, Kun, Mach, Augustin, en andere. Ook diverse kussens.

KINHOUDERS meer dan 30 modellen in diverse materialen en maten.

ENDPINNEN voor cello ook de merken Weidler, Stahlhammer, Bender met ander schroef system ook in carbon.

CELLO PLANKJES EN STOPS diverse soorten

BEVOCHTIGERS (zie rubriek vochtigheid) Dampit en Trophy

SOURDINES o.a. Tourte, Violmodel,Bech magnet, houten driepoot, en meer. Ook hotel sourdines en cellowolf dempers.

Ook andere accessoires ? neem gerust contact op voor meer informatie.